Eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un son sözü: Ölmek istemiyorum

KRONOS 23 Ağustos 2019 GÜNDEM

Eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un son sözü: Ölmek istemiyorum

Kırıkkale’de, 4 yıl önce boşandığı Emine Bulut’u, 10 yaşındaki çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldüren Fedai B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fedai B.’nin emniyetteki ifadesinde, “Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip, yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum” dedi. Ortaya çıkan son görüntüde ise Emine Bulut, “Ben ölmek istemiyorum” derken, yanında bulunan kızı F.B.B.’nin “Anne lütfen ölme” diyerek ağladığı görüldü.

View this post on Instagram

#EmineBulut – Ölmek istemiyorum! – Anne, lütfen ölme! #EmineBulutİcinAdalet

A post shared by Kronos (@kronoshaber) on

‘BANA HAKARET ETTİ’

Öte yandan, Sulakyurt cezaevine gönderilen Fedai B.’nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Eşi Emine Bulut’tan 4 yıl önce boşandığını kaydeden Fedai B.’nin ifadesinde şunları söyledi:

Eski eşim ve çocuğumla lokantada bir araya geldik. Önce konuştuk. Ardından tekrar başka biri ile evlenip evlenmeyeceğini, böyle bir şey duyduğumu söyledim. Kendisi de bana evleneceğini beyan etti. Ardından çocuğumun velayet konusunu konuştuk. Ancak kendisi bana çocuğumun yanında hakaret etti, küfür etti. Ben de sinirlenerek sürekli yanımda gezdirdiğim bıçakla, önce karın kısmına vurdum. Ardından benim boğazıma sarılarak bağırmaya başladı, ben de vücudunun değişik bölgelerine bıçak vurup, lokantanın önünde bulunan taksiye binerek kaçtım. Burada polis ekipleri yakaladı.

EMİNE BULUT’UN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON FERYADI

Emine Bulut’un, olayın hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü büyük tepki çekti. Fedai Baran’ın eski eşini bıçakladıktan saniyeler sonra çekilen görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut’un, “Ben ölmek istemiyorum” diyerek feryat ettiği görüldü. Kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran’ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

AKP, kadın cinayetinde faturayı videoyu paylaşanlara kesti

Emine’nin çığlığı sosyal medyada yankılanıyor: ‘Ölmek istemiyoruz’

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com