Emine’nin çığlığı sosyal medyada yankılanıyor: ‘Ölmek istemiyoruz’

KRONOS 23 Ağustos 2019 GÜNDEM

Emine’nin çığlığı sosyal medyada yankılanıyor: ‘Ölmek istemiyoruz’

Kırıkkale’de 38 yaşındaki Emine Bulut eski eşi Fedai Baran tarafından öldürüldü. Tutuklanan Baran mahkemedeki ifadesinde “Sinirlendim” bahanesini sundu. Emine Bulut’un saldırının ardından sarf ettiği “Ölmek istemiyorum” feryadı, sosyal medyada “Ölmek istemiyoruz” tepkisine dönüştü.

O GÖRÜNTÜ…

Emine Bulut’un saldırının hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut’un “Ben ölmek istemiyorum” diyerek feryat ettiği görüldü.

Kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran’ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

SOSYAL MEDYADA EMİNE’NİN SESİNE SES

Öte yandan Emine Bulut’un “Ölmek istemiyorum” çığılığı, sosyal medyada kadına cinayetlerine yönelik tepkiye dönüştü ve çok sayıda Twitter kullanıcısı, “Ölmek istemiyoruz” diye yazdı ve kadın cinayetlerinin durdurulmasını talep etti. #EmineBulut etiketi ise kısa sürede ilk sıralara yerleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, olayla ilgili yaptığı Twitter açıklamasında şunları söyledi:

“Ölmek istemiyorum”

Bugüne kadar cinayete kurban giden tüm kadınların çığlığıydı aslında.

“Anne lütfen ölme”

Öksüz kalan tüm evlatların gözyaşları…#EmineBulut’u erkek şiddeti nedeniyle kaybettik. Şiddetle mücadelede kadın ve çocukların yanındayız, olmaya devam edeceğiz.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com