AKP, kadın cinayetinde faturayı videoyu paylaşanlara kesti

KRONOS 23 Ağustos 2019 GÜNDEM

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Emine Bulut’un çocuğunun gözü önünde boğazı kesilerek öldürülmesine ilişkin, “Bu vahşet kültürü nasıl oluşuyor, insanlar yaralı birine yardım etmek yerine neden kameraya çekmeyi tercih ediyorlar tüm bunlar üzerine düşünmemiz lazım.” dedi. Katilin en ağır cezayı almasını istediklerini belirten Çelik, “Derhal Aile Bakanlığımız harekete geçmiştir. Bakanlığımız konuya her aşamada müdahil olacaktır.” ifadesini kullandı.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ BU KONUDA HASSAS’

Ankara’da partisinin MKYK toplantısına ve gündeme ilişkin konuşan Çelik’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“Emine Bulut cinayeti konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda hassasiyetinin altını çizdi.

Siyaset kurumunun, hükümet müdahil olabileceği konuda derhal Aile Bakanlığımız harekete geçmiştir. Bakanlığımız konuya her aşamada müdahil olacaktır. Katliamı gerçekleştiren şahsın en yüksek cezayı alması hepimizin temennisidir.

ELİ BIÇAKLI KATİLİ ENGELLEMEK VİDEO ÇEKEN VATANDAŞIN GÖREVİYMİŞ

Cumhurbaşkanımız da değindiler, hepimizi en çok bu kişinin, rahmetli Emine Bulut’un hayatını bu şekilde kaybetmesi kadar bunu bu şekilde hayatını kaybederken ona yardım etmek yerine birilerinin görüntü alma telaşına düşmesi, seyirci olması, bunu ele almamız gerekiyor. Orada insan hayatını kaybederken birileri yardım etmek yerine görüntü almak gibi bir duruma nasıl düşebiliyorlar, topyekûn değerlendirilmesi gereken bir konu.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com