AKP’li Tuğrul Türkeş’ten Bahçeli’ye açık mektup: “MHP babamın partisi…”

AKP'li Tuğrul Türkeş: MHP her zaman söylediğim gibi babamın partisidir ve bu kurumsal yapıya asla zarar vermem, veremem. Levent'in (Levent Gültekin) asıl hakaret ve iftira ettiği MHP değil babamdır. Takdir edersiniz ki babamı benden daha fazla savunacak kimse olamaz.

KRONOS 14 Mart 2021 GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinde siyaset yaptığı dönemde Tuğrul Türkeş ile birlikte...

MHP Kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in oğlu AKP Ankara Milletvekili Y. Tuğrul Türkeş, MHP Kongresi öncesi partililere mektup yayınladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunarak kendisine eleştirilerde bulunanları parti yönetimine almamasını istedi.

Mektubunda “kongrenin ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini dilerim” diyerek başlayan Tuğrul Türkeş, MHP’nin babasının partisi olduğunu belirterek, “Kurumsal yapıya asla zarar vermem, veremem” dedi.

Mektubunda Gazeteci Levent Gültekin’e yapılan saldırının ardından yaşanan tartışmalara yer veren Türkeş, “Levent’in (Levent Gültekin) asıl hakaret ve iftira ettiği MHP değil babamdır. Takdir edersiniz ki babamı benden daha fazla savunacak kimse olamaz” diye konuştu.

Ajans Bizim’in aktardığına göre, bu tartışmaların ardından yaşananlara da dikkat çeken Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den kendisine yönelik sert çıkışlarda bulunanların parti yönetimine alınmamasını beklediğini ifade etti.

AKP’Lİ TÜRKEŞ: DEĞERLİ ÜLKÜDAŞLARIM…

Türkeş mektubunda şu görüşlere yer verdi,

“Değerli ülküdaşlarım ve saygıdeğer MHP MYK aday adayları. 18 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP 13’ncü Olağan Büyük Kurultayı’nın ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Umarım ülkemize ve milliyetçi camiaya güzel hizmetleri olabilecek kardeşlerimiz görev alır. MHP her zaman söylediğim gibi babamın partisidir ve bu kurumsal yapıya asla zarar vermem, veremem.

Levent’in (Levent Gültekin) asıl hakaret ve iftira ettiği MHP değil babamdır. Takdir edersiniz ki babamı benden daha fazla savunacak kimse olamaz. Olayı saptırmayı, başka yönlere çekmeyi, ancak gizli emelleri olan ve ‘FETÖ’ ile bağlantısı olanlar yapar.

“BANA ‘ÇEMKİRMEYE’ KALKIŞTILAR”

Tarih bunu da gösterecektir. MYK aday adayı olan Hüseyin ve Servet gibi arkadaşlar geçtiğimiz günlerdeki uyarılarımı, hatta esprili pazar günü yazımı sosyal medyadaki ağırlıklı olarak sol görüşlü kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara dayanarak aslında bilip araştırmadan bana ‘çemkirmeye’ kalkıştılar.

Ben ne söylediğimi ne zaman uyardığımın da bilincindeyim. Benim ne dediğimi gerçekten merak edenler sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirler zaten.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Sanıyorum ki saygıdeğer Bahçeli de blok listeyi bana haksız yere sövenlerden teşkil etmeyecektir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram